Patrick Cutrone is door het dolle na zijn treffer in de verlenging
NOS Voetbal

AC Milan klopt Inter na verlenging in de beker

De Milanese stadsderby in de kwartfinales van de beker is gewonnen door AC Milan. Nadat in de reguliere speeltijd geen goals waren gevallen, wist Milan in de verlenging Internazionale op de knieën te krijgen: 1-0.

Bij AC Milan debuteerde Antonio Donnarumma in het doel, de oudere broer van eerste doelman Gianluigi die geblesseerd ontbrak. Inter zag in de eerste helft een goal van Ivan Perisic door de videoreferee afgekeurd worden wegens buitenspel.

Ook in de tweede helft ontstonden er weinig kansen. De Spanjaard Suso raakte in de slotfase met een gekruld schot nog wel de lat namens AC Milan.

Verlenging

De winnende treffer viel diep in de eerste helft van de verlenging. Een prachtige pass van Suso belandde voor de voeten van invaller Patrick Cutrone die buitenspel omzeilde en binnentikte.

Lazio Roma plaatste zich gisteren al voor de halve finales van de Italiaanse beker door Fiorentina met 1-0 te kloppen. Op 2 januari staan Napoli - Atalanta en de Turijnse stadsderby Juventus - Torino op het programma.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl