Wisselvalligheid is Van Bronckhorst's enige zorg bij het kerstdiner

Aangepast

"Hou het kort, ik moet naar het kerstdiner." Maar eerst spreekt Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst na de 5-1 zege op Roda JC wederom zijn zorgen uit over de wisselvalligheid van zijn ploeg. "We raken snel van slag."

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Van Bronckhorst: snel, want ik heb nog een kerstdiner

Na vier minuten stond Feyenoord al op een comfortabele 2-0 voorsprong, maar toch kwam Roda na rust terug in de wedstrijd. "We hadden het duel binnen tien minuten moeten beslissen en dat doen we niet. We laten dit seizoen vaker tegenstanders terugkomen in de wedstrijd", stelde Van Bronckhorst vast.

Het werd de Rotterdammers dit keer niet fataal. Van Bronckhorst: "Complimenten dat ze het dan toch weer kunnen keren. Maar wisselvalligheid zit in deze ploeg. Daar moeten we mee omgaan."

Berghuis topscorer

Steven Berghuis, die met elf goals samen met Hirving Lozano topscorer is in de eredivisie, denkt wel te weten waar de wisselvalligheid tegen Roda JC vandaan kwam. "We zijn een beetje vermoeid. Het was een zware seizoenshelft, zowel fysiek als mentaal."

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Berghuis gaat als topscorer de winterstop in

STER Reclame