Michiel van Beers

De vrouw die op 9 december ernstig gewond raakte bij een aanrijding tussen twee auto's op de Kardinaal de Jongweg in Utrecht, is gisteravond in het ziekenhuis overleden.

De bestuurder die vermoedelijk de 21-jarige automobiliste uit Utrecht aanreed, sloeg op de vlucht. De 24-jarige man meldde zich gisteren alsnog bij de politie. In het onderzoek zaten al twee 24-jarige Utrechters vast.

Bij het ongeluk raakte de wagen van de vrouw te water, de andere auto reed tegen een boom. De vrouw werd eerst gereanimeerd en daarna met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Plofkraakbende?

In de andere auto zaten twee mannen. Zij werden aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Beide mannen waren gewond en moesten naar het ziekenhuis, schrijft RTV Utrecht.

De politie zette na het ongeluk een helikopter in. Er kwamen ook een explosievenexpert en rechercheurs kijken bij de Audi S8, die tegen de boom gereden was. De politie wilde uitsluiten dat de auto van een plofkraakbende was. Er werden geen explosieven in de wagen gevonden.

STER reclame