Immers scoorde de 1-1 en de 2-2

Immers wijst ADO Den Haag de weg tegen Roda JC

ADO Den Haag heeft tegen Roda JC een 1-2 achterstand in de tweede helft om weten te buigen in een 3-2 overwinning.

Roda opende sterk en was via Tsiy William Ndenge al dicht bij de 0-1 geweest voor Dani Schahin een voorzet van Mario Engels binnentikte. ADO antwoordde snel: Lex Immers gleed een mooie voorzet van Sheraldo Becker stijlvol binnen.

Uit een strafschop zette Simon Gustafson Roda weer op voorsprong. Die strafschop ontstond na een valpartij van Schahin na contact met Aaron Meijers.

Na de rust maakte opnieuw Immers gelijk (een droog en laag schot van een meter of twintig). Uit weer een goede voorzet van Becker kopte invaller Erik Falkenburg ADO nog voor het Haags Kwartiertje begon op 3-2. Schahin was daarna nog dicht bij de 3-3.

In de slotfase zag Henk Dijkhuizen rood. Hij kreeg zijn tweede gele kaart na een lichte overtreding op Edouard Duplan. Het was de zevende keer dat scheidsrechter Reinold Wiedemeijer bij een duel van Roda JC een speler van de Limburgers uit het veld stuurde.

Lex Immers viert de 1-1
    Dani Schahin schuift de 0-1 binnen
    Simon Gustafson viert de 1-2