NOS VoetbalAangepast

​Verbeek: NAC-keeper Bertrams is niet goed bij zijn hoofd

Verbeek: Bertrams is niet goed bij zijn hoofd

FC Twente boekte tegen NAC Breda de eerste zege onder leiding van Gertjan Verbeek. De immer uitgesproken trainer was opgetogen na de 2-1 zege en had bovendien geen goed woord over voor NAC-doelman Nigel Bertrams.

"Iedereen die Twente een warm hart toedraagt is opgelucht", begon Verbeek. "Er gloort weer wat hoop aan de horizon."

In de slotfase kwam de overwinning nog in het geding. "Het werd heel hectisch, omdat je geen afstand neemt van NAC. Dat zorgde voor hachelijke momenten voor onze goal. Nu bleef ons een ongelukje bespaard."

De ver uit zijn doel gekomen NAC-keeper Bertrams kreeg in blessuretijd direct rood na een grove charge op Luciano Slagveer. Tot afgrijzen van Verbeek.

"Als je op zo'n manier iemand ondersteboven tackelt, met de bedoeling om te torpederen... Dan ben je niet goed bij je hoofd. Als hier geen flinke straf uitkomt, dan weet ik het ook niet meer."

"Ik hoop voor Luciano dat zijn blessure meevalt. Bertrams zei dat hij voor de bal ging? Schei toch uit. Daarom is hij ook keeper geworden", brieste Verbeek tot slot.

NAC-trainer Stijn Vreven kon de thuisnederlaag maar moeilijk verkroppen. "Het is altijd lastig om tegen twaalf man te spelen", wees de Belg naar scheidsrechter Siemen Mulder. "Moet ik alles opnoemen wat de arbiter in deze wedstrijd niet goed heeft gedaan? Dat slaat nergens op. De scheidsrechter besliste op zeer belangrijke momenten niet in ons voordeel. Daardoor hebben wij verloren. Zeer onterecht, want wij waren de betere ploeg. Deze wedstrijd kun je gewoon niet verliezen, maar toch hebben we dat gedaan. Dat is extra pijnlijk."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl