De sport van donderdag bij de NOS

Aangepast
Tim Matavz ANP Pro Shots

Om 21.05 uur trapt Vitesse af voor het laatste Europese duel voor dit seizoen. De Arnhemmers zijn uitgeschakeld voor de volgende ronde van de Europa League, maar zullen zich tegen OGC Nice van hun beste kant willen laten zien.

De Franse club, waar Wesley Sneijder niet beschikbaar is door een dijbeenblessure, is al geplaatst voor de tweede ronde.

De wedstrijd is vanaf de eerste minuut live te volgen via een liveblog op NOS.nl, Teletekstpagina 810 en op NPO Radio 1 bij Langs de Lijn En Omstreken. Ook alle andere wedstrijden zijn live te volgen via het blog en Teletekstpagina 814.

Curling en hockey

De Nederlandse curlingmannen spelen om 14.00 uur tegen China bij het OKT in Duitsland. De samenvatting daarvan is te zien in het Sportjournaal. Daarin ook de samenvatting van de kwartfinale bij de Hockey World League voor mannen tussen Nederland en Duitsland.

De Nederlandse curlingmannen in actie op het EK in Sankt Gallen World Curling Federation

In Langs de Lijn En Omstreken is hockeyer Sander de Wijn te gast. Met de verdediger, 117 interlands, wordt gekeken naar de prestaties van Oranje tijdens de Hockey World League. De Wijn schuift om 21.00 uur aan op NPO Radio 1.

Programma's donderdag

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.30 uur Liveblog Europa League NOS.nl
18.45 uur Sportjournaal NOS.nl en NPO 1
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

STER Reclame