Harry en Meghan laten gezicht zien in Nottingham

Aangepast
EPA

Vier dagen na de bekendmaking van hun verloving zijn prins Harry en zijn aanstaande vrouw Meghan Markle samen in het openbaar te zien geweest.

Het stel was naar de Engelse stad Nottingham gekomen om aandacht te vragen voor kansarme jongeren en projecten tegen aids te ondersteunen, net als Harry's moeder prinses Diana vroeger deed.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Warm onthaal Harry en Meghan in Nottingham

Honderden fans waren op het bezoek afgekomen. "Het is echt fantastisch en we zijn bevoorrecht dat ze Nottingham hebben uitgekozen voor hun eerste officiƫle bezoek", zei een 81-jarige koningshuisfan.

Dierbaar

Het was de derde keer dat prins Harry naar de Engelse stad kwam. De prins zei vooraf dat hij er erg naar uitzag om Markle aan een gemeenschap voor te stellen die hem dierbaar is.

Het stel bezoekt het komende halfjaar veel steden, zodat de Amerikaanse Markle het Verenigd Koninkrijk beter kan leren kennen. Het huwelijk wordt in mei voltrokken in Windsor Castle.

STER Reclame