Steven Berghuis
NOS VoetbalAangepast

De sport van zaterdag bij de NOS

Van de traditionele topdrie komt vandaag alleen Feyenoord in actie. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst, deze week uitgeschakeld in de Champions League, speelt om 19.45 uur in en tegen Groningen.

Het duel van de landskampioen is, net als VVV-Venlo-Willem II (18.30 uur), Heracles Almelo-NAC Breda (19.45 uur) en sc Heerenveen-PEC Zwolle (20.45 uur), live te volgen via een liveblog op NOS.nl. Teletekstpagina 818 en Langs de Lijn op NPO Radio 1.

De samenvattingen van de duels van vanavond zijn om 22.27 uur te zien via NOS.nl en in de uitzending van Studio Sport Eredivisie op NPO 1.

Voordat al het voetbalgeweld losbarst, stappen de mannen en vrouwen in het Duitse Zeven op de fiets voor de vijfde wereldbekerwedstrijd veldrijden. Zowel de wedstrijd bij de vrouwen (13.30 uur) als bij de mannen (15.00 uur) is live te volgen via NOS.nl. De samenvattingen zijn te zien in het Sportjournaal en Studio Sport in de late avond.

In die uitzendingen ook aandacht voor de halve finale van de Nederlandse hockeysters tegen Zuid-Korea bij de Hockey World League. Daarnaast zijn er beelden van de finale in de Davis Cup tussen Frankrijk en België, is de kwalificatie voor de GP van Abu Dhabi te zien en wordt teruggeblikt op de wedstrijd van Borussia Dortmund tegen Schalke 04, de Kohlenpottderby, in de Bundesliga.

Programma's zaterdag

13.30 uurWB veldrijden (v) in ZevenNOS.nl
15.00 uurWB veldrijden (m) ZevenNOS.nl
18.50 uurSportjournaalNOS.nl en NPO 1
19.00 uurLangs de LijnNPO Radio 1
22.27 uurStudio Sport EredivisieNOS.nl en NPO 1
23.25 uurStudio SportNOS.nl en NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl