Stefan de Vrij (Lazio) en Luc Castaignos (Vitesse), oud-ploeggenoten bij Feyenoord, knuffelen met elkaar na het eerdere duel in Gelredome (2-3).
NOS SportAangepast

De sport van donderdag bij de NOS

Een bomvol programma vanavond in de Europa League. Vitesse komt als enige Nederlandse club in actie. De ploeg van Henk Fraser neemt het in Stadio Olimpico in Rome op tegen Lazio.

Ook spelen Memphis Depay en Kenny Tete met het reeds geplaatste Lyon tegen Apollon. In diezelfde groep strijdt het uitgeschakelde Everton met Cuco Martina, Davy Klaassen en Maarten Stekelenburg voor de eer tegen het Atalanta van Marten de Roon en Hans Hateboer.

De wedstrijden zijn live te volgen bij Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 en in een liveblog op NOS.nl. Een samenvatting van Lazio-Vitesse is te zien in Nieuwsuur, dat om 22.00 uur begint op NPO 2.

Hockey World League

In het Lunchjournaal is er aandacht voor de hockeysters, die in de kwartfinales van de Hockey World League een 4-0 zege boekten op China. Later op de dag wordt er in het Sportjournaal ook vooruitgeblikt op de WK-kwalificatie van de voetbalsters van Oranje. De Europees kampioen speelt vrijdag een uitwedstrijd tegen Slowakije.

Verder komen ook de handbalsters aan bod. Zij oefenen tegen Italië als laatste voorbereiding op het WK in Duitsland. Het duel is te volgen in Langs de Lijn En Omstreken op Radio 1.

Programma's donderdag

Tijd Programma Waar
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NOS.nl en NPO 1
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.00 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl