't Knooppunt-speler Iliass Bouzit

Zaalvoetballers 't Knooppunt niet opgewassen tegen Barcelona

't Knooppunt is de eliteronde van de UEFA Futsal Cup, de Champions League van het zaalvoetbal, begonnen met een nederlaag tegen Barcelona. De Amsterdamse amateurploeg boog in Pescara met 6-0 voor de Catalaanse profs.

't Knooppunt stond van meet af aan onder druk tegen Barcelona, dat echter keer op keer op doelman Ennes van Maasbommel stuitte. Tot halverwege de eerste helft kon hij zijn doel schoonhouden, maar in de tiende minuut brak Leo Santana de ban voor de Spaanse formatie. Kort voor de pauze kreeg de Nederlandse keeper nog twee treffers om de oren.

Na de pauze hield 't Knooppunt opnieuw lang stand en kwam het zelf ook enkele malen in de buurt van een doelpunt. De nul kwam echter niet van het scorebord. Barcelona was wel nog drie keer succesvol.

't Knooppunt wacht donderdag een duel met thuisploeg Pescara en speelt zaterdag tegen Ekonomac, de kampioen van Servië. Alleen de winnaar van de poule van vier stoot door naar de finaleronde.