Lionel Messi
NOS SportAangepast

De sport van woensdag bij de NOS

Vanavond staat er een aantal mooie wedstrijden op het programma in de Champions League. Zo ontvangt Juventus FC Barcelona, moet Atlético Madrid het opnemen tegen AS Roma, is Anderlecht de gastheer voor Bayern München en speelt FC Basel tegen Manchester United.

Alle wedstrijden kunnen gevolgd worden op NPO Radio 1 bij Langs de Lijn en Omstreken en in een liveblog op NOS.nl. In Nieuwsuur is een samenvatting te zien van Juventus-Barcelona.

Programma Champions League

In het Sportjournaal en in Nieuwsuur een reportage over de toekomst van de waterpolovrouwen. Coach Arno Havenga moet vernieuwen nu alle waterpolosters van het gouden team van Peking zijn gestopt. De laatste speelster was Yasemin Smit. Zij besloot eind oktober haar interlandcarrière te beëindigen.

In Langs de Lijn En Omstreken is hockeyster Maartje Paumen te gast. Over de tweevoudig olympisch kampioene en beste hockeyster van de wereld in 2011 en 2012 is vorige week een boek verschenen en op NPO Radio 1 spreken zij en schrijver Robèrt Misset over de inhoud.

Programma's woensdag

13.10 uurLunchjournaalNPO 1
18.45 uurSportjournaalNOS.nl en NPO 1
20.00 uurLiveblog Champions LeagueNOS.nl
20.30 uurLangs de Lijn En OmstrekenNPO Radio 1
22.40 uurNieuwsuurNPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl