Video: bus verpest perfecte plaatje tijdens opblazen stadion

Een cameraman van het Amerikaanse The Weather Channel had het allemaal goed voor elkaar. Hij was door de zender naar het opblazen van het stadion Georgia Dome in Atlanta gestuurd en had de beste plek die je kunt hebben. Met vrij uitzicht en met het publiek op de voorgrond. Niets meer aan doen, zou je zeggen.

Tot een chauffeur van een stadsbus dacht: 'hé, dat wil ik ook zien'. Precies op het moment van de implosie parkeerde hij zijn bus pontificaal voor het stadion. En dus was er voor de cameraman, die dacht het perfecte plekje te hebben, niets meer te zien. "Ga uit de weg, bus!", roept hij nog, om vervolgens over te schakelen naar grover taalgebruik:

De marketingdirecteur van busmaatschappij Marta heeft sorry gezegd voor het verpesten van het shot, maar zei tegelijkertijd: "Als dit het enige is dat er is gebeurd, gelet op de potentiële gevaren van het opblazen van dit soort gebouwen, dan zijn we daar heel blij mee." Bovendien kon ze het niet laten nog even wat zout in de wonden te strooien:

Het is trouwens niet voor het eerst dat een bus een cameraman figuurlijk in de wielen rijdt. Ook in de Schotse stad Glasgow kwam een stadsbus op een soortgelijke manier als in Atlanta de boel verzieken.

En wat te denken van de vrouw die in 2014 kwam kijken naar de opblazen van een appartementsgebouw in de Amerikaanse stad Philadelphia. Ze stond er helemaal klaar voor, maar had er beter aan gedaan haar hond niet mee te nemen. Die vroeg haar aandacht, net op het moment van de explosie...

STER Reclame