NOS VoetbalAangepast

Van Bronckhorst: het is een repeterend verhaal

Ook na afloop van het duel met VVV-Venlo kon Giovanni van Bronckhorst niet breeduit lachen. De Feyenoord-trainer baalde van nieuw puntenverlies.

"Het is een repeterend verhaal. Je komt goed op 1-0 en krijgt kansen op 2-0. Daarbij is de één nog mooier dan de ander. En dan krijg je in de laatste fase nog een goal tegen..."

Ingestudeerd

De 1-1 van Damian van Bruggen kwam voort uit een ingestudeerde corner van de Limburgers. "Daar reageren we gewoon niet goed. Zij krijgen een vrije schietkans op de rand van het zestienmetergebied. Dat mag niet."

Inmiddels staat Feyenoord op zeventien verliespunten. Van Bronckhorst ziet het met lede ogen aan. "Op dit moment is het gewoon niet goed genoeg."

Jørgensen: in voetbal heb je soms zulke periodes

Spits Nicolai Jørgensen, maker van de 1-0, kon het onnodige gelijkspel ook nauwelijks bevatten. "In voetbal heb je soms zulke periodes. Heel frustrerend. We moeten onszelf verwijten dat we deze wedstrijd niet in het slot gegooid hebben."

Wat is nu de remedie voor dit kwakkelende Feyenoord? Jørgensen houdt het simpel. "Hard blijven werken en positief blijven. We hebben nog steeds een goed team."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl