Kan Kai Verbij zich revancheren vandaag?
NOS SportAangepast

De sport van zaterdag bij de NOS

Na de overwinningen van Håvard Holmefjord Lorentzen en Nao Kodaira op de eerste dag van de wereldbekerwedstrijden in Heerenveen krijgt de concurrentie vandaag de kans op revanche op de 500 meter.

Vanaf 14.00 zijn alle wedstrijden, net als die van de 1.500 meter en de massastart, live te volgen via NOS.nl. Vanaf 16.00 uur haakt NPO 1 aan en ook via NPO Radio 1 hoeft geen minuut van het toernooi gemist te worden.

De samenvatting van de tweede dag in Heerenveen is, net als de derde dag van de WB shorttrack in Shanghai te zien in het Sportjournaal en in Studio Sport.

Programma zaterdag

In de play-offs voor plaatsing voor het WK voetbal staan vanavond Denemarken en Ierland tegenover elkaar. De wedstrijd kan op de voet worden gevolgd via een liveblog op NOS.nl. De samenvatting van het duel is te zien in Studio Sport om 23.29 uur.

In de uitzending van Studio Sport zijn bovendien samenvattingen te zien van de EK-kwalificatiewedstrijd van de Nederlandse basketbalvrouwen tegen Oekraïne, de WK judo open klasse in Marrakesh en de wereldbekerwedstrijden baanwielrennen in Manchester.

Programma's zaterdag

07.00 uurWB shorttrack ShanghaiNOS.nl
14.00 uurWB schaatsen HeerenveenNOS.nl
16.00 uurStudio Sport schaatsenNOS.nl en NPO 1
18.50 uurSportjournaalNOS.nl en NPO 1
19.00 uurLangs de LijnNPO Radio 1
20.00 uurLiveblog play-off WK voetbalNOS.nl
23.29 uurStudio SportNOS.nl en NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl