Sneijder denkt niet aan afscheid bij Nederlands elftal

Aangepast
Wesley Sneijder ANP

In tegenstelling tot Arjen Robben denkt recordinternational Wesley Sneijder voorlopig niet aan stoppen bij het Nederlands elftal.

De 33-jarige middenvelder, tot nu toe goed voor 132 interlands, wil ook na de oefenwedstrijden tegen Schotland en Roemenië een rol blijven spelen bij Oranje.

"Het gevoel is nog steeds goed. Je bent er een keer niet bij en dat doet pijn. Dan wil je het tegendeel bewijzen, dat gevoel heb ik. Ik zit lekker in mijn vel en geniet. Dat heb ik vandaag ook weer gedaan."

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Sneijder denkt niet aan afscheid Oranje

Dat hij tegen Wit-Rusland en Zweden wegens te weinig speeltijd bij OGC Nice absent was, zit hem nog enigszins dwars. "Het is nooit leuk als je er niet bij zit. Soms zijn dingen echter te begrijpen, hoe groot de teleurstelling ook is. Zeker in zo'n fase wil je erbij zijn. Dan is het zwaar om thuis toe te kijken. Hoe valt dat? Het slaat in als een baksteen. Wederom een toernooi missen is zwaar."

Sneijder ziet Koeman wel zitten

Sneijder heeft geen voorkeur voor een nieuwe bondscoach, die de plek van Dick Advocaat moet gaan opvullen. "Ik heb de kandidaten ook zien passeren de afgelopen periode. Wij als spelers hebben weinig inspraak. We zien het wel. Ronald Koeman? Dat zou mooi zijn. Maar een andere naam zou óók mooi zijn", besluit een lachende Sneijder.

STER Reclame