Huddersfield viert de treffer van Rajiv van La Parra
NOS VoetbalAangepast

Van La Parra schiet Huddersfield naar winst

Rajiv van La Parra heeft Huddersfield Town de overwinning bezorgd op West Bromwich Albion. De oud-speler van sc Heerenveen maakte met een heerlijk afstandsschot het enige doelpunt van de wedstrijd.

Het was het eerste doelpunt in de Premier League voor Van La Parra. De middenvelder is bezig aan zijn derde seizoen bij Huddersfield, dat afgelopen seizoen promoveerde naar het hoogste Engelse niveau.

Liverpool won met 4-1 bij West Ham United. Mohamed Salah (tweemaal), Joel Matip en Alex Oxlade-Chamberlain scoorden voor de ploeg van Georginio Wijnaldum, die de hele wedstrijd speelde. Manuel Lanzini scoorde voor de thuisploeg.

Liverpool heeft nu evenveel punten als Chelsea en Arsenal, de huidige nummers vier en vijf. Chelsea speelt morgen tegen Manchester United, de nummer twee van de ranglijst. Arsenal speelt uit tegen koploper Manchester City.

Pröpper wint met Brighton

Brighton & Hove Albion, dat net als Huddersfield vorig seizoen promoveerde, duwde Swansea City dieper in de problemen. Met Davy Pröpper in de basis won de ploeg de uitwedstrijd in Wales met 1-0.

Leroy Fer speelde de hele wedstrijd bij Swansea, terwijl Luciano Narsingh na een uur spelen mocht invallen. Mike van der Hoorn bleef op de bank. Hun ploeg verloor voor de derde keer op rij en staat nu voorlaatste met acht punten uit tien wedstrijden.

Nathan Aké won met Bournemouth op bezoek bij Newcastle United (0-1). Virgil van Dijk verloor met Southampton thuis van Burnley (0-1).

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl