Warner Hahn
NOS VoetbalAangepast

Hahn weer fit na 'juichblessure' en terug in basis Heerenveen

Warner Hahn verdedigt vrijdagavond weer het doel van sc Heerenveen in de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De doelman is hersteld van een blessure die hij opliep in het eerste duel van dit eredivisieseizoen.

De 25-jarige Hahn kwam deze zomer over van Feyenoord en tekende een driejarig contract in Friesland. Aan zijn eerste wedstrijd voor zijn nieuwe club (uit bij FC Groningen) beleefde de doelman meteen weinig plezier, want hij viel al na negen minuten uit. Hij vierde de 1-0 van Heerenveen iets te uitbundig met de fans.

Hahn voelde al dat het niet goed zat

Hansen, Van der Steen, Hansen

Wouter van der Steen verving Hahn de eerste wedstrijden. Vlak voor de transferdeadline werd Martin Hansen gehaald. De oud-doelman van ADO Den Haag kreeg vervolgens van trainer Jurgen Streppel de voorkeur. Afgelopen weekend tegen AZ (1-2) raakte Hansen geblesseerd. Van der Steen was toen weer zijn vervanger. Nu Hahn weer fit is, geeft Streppel hem weer het vertrouwen.

sc Heerenveen maakt na een goede start van het seizoen een slechte periode door. De Friese club verloor de laatste vijf wedstrijden.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl