Phillip Cocu

Cocu verwacht vuurproef PSV in Gelredome

Trainer Phillip Cocu beslist zaterdag of hij Jürgen Locadia selecteert voor het uitduel van PSV met Vitesse. De aanvaller is nog een twijfelgeval door een enkelblessure, die hij vorige week in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo (3-0) opliep.

Gastón Pereiro en Steven Bergwijn zijn waarschijnlijk wel fit genoeg om zondag hun opwachting in Arnhem te maken. Pereiro kampte met een schouderblessure en Bergwijn kreeg twee weken geleden in de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo (2-5) last van zijn knie.

Cocu verwacht dat zijn team op de proef gaat worden gesteld in de Gelredome. "Vitesse heeft een goed team staan met ervaren spelers. Ze hebben veel wedstrijden laten zien dat ze veel kwaliteit hebben", zei de coach.

Cocu: als PSV niet top is, kunnen we heel kwetsbaar zijn

PSV is de trotse eredivisiekoploper, maar het spel van de Eindhovenaren is ondanks een reeks ruime overwinningen nog verre van imponerend. Ook donderdagavond in het bekerduel met Volendam was PSV verre van overtuigend en won de ploeg pas na verlenging.

Cocu beseft dat PSV ook zijn zwakke kanten heeft. "We moeten elke wedstrijd honderd procent scherpte tonen. Als wij dat niet doen, zijn we kwetsbaar."

Lunchwedstrijd

De aftrap van de wedstrijd tussen Vitesse, de nummer drie van de eredivisie, en PSV is zondag om 12.30 uur en staat onder leiding van arbiter Serdar Gözübüyük.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl