Warriors verliezen weer, frustraties lopen hoog op

Stephen Curry in het duel met Memphis Grizzlies Getty Images

Golden State Warriors is bij Memphis Grizzlies tegen de tweede nederlaag van het seizoen opgelopen, 111-101. Stephen Curry en Kevin Durant haalden het einde van de wedstrijd niet. Beide sterspelers werden door de arbitrage van het veld gestuurd.

De NBA-kampioen van vorig seizoen liep bijna het hele duel achter de Grizzlies aan, waar de Spanjaard Marc Gasol de grote man was met 34 punten.

Curry kwam tot 37 punten, maar bleef in het vierde kwart grotendeels op de bank omdat hij al vijf persoonlijke fouten achter zijn naam had. Toen hij in de slotfase van de wedstrijd bij een achterstand van tien punten voor de Warriors weer in het veld kwam, scoorde hij en kreeg het vervolgens aan de stok met arbitrage.

NBA
@NBA
Marc Gasol leads the @memgrizz to victory with 34 PTS & 14 REBS! #GrindCity
12 maanden geleden

Curry verwachtte een extra vrije worp door een fout van zijn tegenstander. De scheidsrechter floot hier echter niet voor waarna Curry in woede ontstak en zijn mondbeschermer naar hem gooide.

De point guard mocht meteen vertrekken, net als ploeggenoot Kevin Durant, die verhaal ging halen bij de scheidsrechters.

Stephen Curry
@StephenCurry30
No excuse for that! Gotta remember who I am playing for...
12 maanden geleden

STER Reclame