Gerard Deulofeu (r) en Lionel Messi (l)
NOS VoetbalAangepast

Barça te sterk voor hekkensluiter Málaga

Barcelona heeft zonder veel moeite de thuiswedstrijd in de Primera División tegen Málaga gewonnen. De koploper wees de hekkensluiter met 2-0 terug.

Al in de tweede minuut kwam Barcelona op voorsprong via Gerard Deulofeu, die na een voorzet van Alba kon binnentikken. Dat de bal ruim over de achterlijn geweest was, was de arbitrage ontgaan.

Luis Suárez schreeuwt het uit

Barcelona deed het daarna kalmpjes aan, versnelde zo nu en dan en bij een van die demarrages vond Lionel Messi Andrés Iniesta, die de bal via de noppen van Mauro Rosales in de kruising schoot.

Luis Suárez schoot nog een keer in het zijnet en slaagde erin, na een voorzet op maat van Sergi Roberto, de bal van dichtbij naast te schieten.

Santi Mina viert zijn goal tegen Sevilla

Valencia deed ook goede zaken. Dankzij een 4-0 zege op Sevilla staat Valencia stevig op de tweede plaats. Real Madrid volgt op vier punten, de Koninklijke speelt zondagmiddag tegen Celta de Vigo.

Vlak voor rust opende Gonçalo Guedes de score. Simone Zaza en Santi Mina maakten er 3-0 van, voordat Guedes vlak voor tijd de eindstand op het bord zette: 4-0.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl