Giovanni van Bronckhorst
NOS SportAangepast

De sport van dinsdag bij de NOS

Om 20.45 uur speelt Feyenoord zijn derde duel in groep F van de Champions League. In De Kuip is Sjachtar Donetsk de tegenstander. Om in ieder geval derde te worden en in te kunnen stromen in de Europa League hebben de Rotterdammers na nederlagen tegen Napoli en Manchester City een overwinning nodig tegen de kampioen van Oekraïne.

De wedstrijd is van de eerste tot de laatste minuut te volgen via een liveblog op NOS.nl en via Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1. De samenvatting is om 22.40 uur te zien in Nieuwsuur.

Programma Champions League

Spartak MoskouSevilla
NK MariborLiverpool
FeyenoordSjachtar Donetsk
Manchester CityNapoli
AS MonacoBesiktas
RB LeipzigFC Porto
Real MadridTottenham Hotspur
Apoel NicosiaBorussia Dortmund

Wordt het in 2018 de Tour van Tom Dumoulin? De winnaar van de Giro d'Italia weet vanmiddag of de Grande Boucle hem volgend jaar op het lijf is geschreven.

Vanaf 11.55 uur presenteert de Tour-organisatie het rittenschema voor komend jaar en de NOS is erbij. Via een stream op NOS.nl kan live worden meegekeken welke steden worden aangedaan en welke bergen moeten worden bedwongen.

Dumoulin: ik hoef geen vijf Tourzeges

Loting play-offs

In Zürich is om 14.00 uur de loting voor de play-offs om de laatste vier Europese WK-tickets. Het moge bekend zijn: Nederland is daar niet bij. Italië, Zwitserland, Kroatië en Denemarken zijn de vier geplaatste landen. Hun tegenstanders komen uit het kwartet Zweden, Griekenland, Noord-Ierland en Ierland.

De uitslag is meteen na de loting terug te vinden op NOS.nl, de NOS-app en Teletekst.

Programma's dinsdag

11.55 uurPresentatie Tourschema 2018NOS.nl
13.10 uurLunchjournaalNPO 1
18.45 uurSportjournaalNOS.nl en NPO 1
20.30 uurLangs de Lijn En OmstrekenNPO Radio 1
22.40 uurNieuwsuurNPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl