NOS VoetbalAangepast

Hake: dit is een wanprestatie van Twente

FC Twente-trainer Hake: wanprestatie

FC Twente-trainer René Hake wond er na afloop van het duel met Willem II geen doekjes om. Zijn team had volledig gefaald. "Dit is een wanprestatie", zei hij na de 3-1 nederlaag in Tilburg.

FC Twente kent een slechte seizoenstart. Na acht wedstrijden heeft de ploeg twee keer gewonnen en zes punten. Net zoveel als tegenstander Willem II, dat de tweede zege als hekkensluiter in de eredivisie heel goed kon gebruiken. En daardoor zelfs de laatste plaats verliet.

"We hebben geen enkel initiatief genomen, dan kakt de wedstrijd in. We komen door een strafschop nog op 1-0, maar als je dan ziet hoe knullig we in blessuretijd van de eerste helft de 1-1 weggeven. Na de 2-1 zie je het helemaal in elkaar zakken. Het begint allemaal met hoe je aan een wedstrijd begint", was Hake duidelijk in zijn commentaar.

Van de Looi: resultaat stond vandaag op nummer een

Zijn collega Erwin van de Looi gaf toe dat de Tilburgers een overwinning meer dan goed konden gebruiken. "We moesten deze wel winnen. Het resultaat stond vandaag op nummer een", zei hij.

Willem II had de afgelopen periode lastige tegenstanders met PSV en Heerenveen. "We zijn aan het groeien en worden beter, maar we hadden pas drie punten. Dan zeggen de mensen: het zal wel. Dit is dan prettig. We creëerden misschien niet veel kansen, maar waren wel de bovenliggende partij."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl