Annemiek van Vleuten viert haar wereldtitel tijdrijden op het podium
NOS SportAangepast

De sport van zaterdag bij de NOS

Zal Nederland een volgende gouden medaille pakken op de WK wielrennen in Bergen? Vanaf 13.20 uur kunt u op NOS.nl live meekijken om te zien of deze vraag met 'ja' beantwoord zal worden.

Dan beginnen namelijk de vrouwen aan hun acht rondjes rond de Noorse stad. In totaal leggen ze 152,8 kilometer af. Vanaf 15.13 uur is het ook mogelijk om via NPO 1 naar de koers te kijken.

De Nederlandse volleybaldames zijn te sterk voor België

Verder komen de Nederlandse volleybalsters weer in actie op het EK in Azerbeidzjan. Vrijdag werd er met 3-1 gewonnen van België en vandaag staat het duel met Servië op het programma. De nummer twee van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro lijkt de enige tegenstander die Oranje van groepswinst en daarmee rechtstreekse plaatsing voor de kwartfinales kan houden.

De wedstrijd is vanaf 18.00 uur live te volgen op NOS.nl. Het commentaar is van Maarten Tip.

Liveblog zaterdag

Na een midweekse bekerronde gaat de eredivisie verder met speelronde zes. Vanavond staan vier duels op het programma. Willem II treft in eigen huis sc Heerenveen, Heracles ontvangt Roda JC, Feyenoord neemt het in De Kuip op tegen NAC en ADO speelt thuis tegen Sparta.

Alle duels zijn uiteraard live te volgen via ons liveblog (vanaf 17.30 uur) en vanaf 19.00 uur op de radio bij Langs de Lijn. Samenvattingen van de duels zijn te zien in onze uitzending van 22.37 uur op NPO 1.

Uitzendingen 23 september

TIJD UITZENDING WAAR TE ZIEN/BELUISTEREN
13.20 uur WK wielrennen: wegwedstrijd (v) NOS.nl
15.13 uur WK wielrennen: wegwedstrijd (v) NPO 1 en NOS.nl
17.30 uur Liveblog eredivisie NOS.nl
18.00 uur EK volleybal (v): Nederland-Servië NOS.nl
18.50 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
19.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.37 uur Studio Sport eredivisie NPO 1 en NOS.nl
23.31 uur Studio Sport NPO 1 en NOS.nl

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl