Mario Balotelli benutte een penalty voor Nice

Nice verspeelt punten zonder Sneijder

Hoewel Wesley Sneijder is hersteld van een enkelblessure, bleef hij tegen Angers de hele wedstrijd op de reservebank. OGC Nice speelde met 2-2 gelijk.

De bezoekers leidden na 34 minuten met 2-0 door doelpunten van Mateo Pavlovic en Karl Toko Ekambi. Nog voor rust kwam Nice terug tot 2-1 door een penalty van Mario Balotelli.

Subtop

Een eigen doelpunt van Ismaël Traoré betekende alsnog een punt voor Nice, dat voorlopig in de subtop staat met tien punten uit zeven duels.

Sneijder, door bondscoach Dick Advocaat opgenomen in de voorlopige selectie van Oranje, miste de vorige drie duels van Nice door zijn kwetsuur. Volgende week is de Franse ploeg de tegenstander van Vitesse in de Europa League.

Monaco wint

Ook AS Monaco speelde en won met 4-0 bij Lille OSC. Door die zege staan de Monegasken nu samen bovenaan met Paris Saint-Germain. PSG komt zaterdag in actie tegen Montpellier.