Cristiano Ronaldo

Real speelt superieur; toch gaat het in blessuretijd mis

Real Madrid heeft ondanks een enorm overwicht verloren van Real Betis. Dat scoorde in blessuretijd en won met 1-0.

De eerste kans was voor Betis (Dani Carvajal redde op de lijn) en daarna regende het kansen voor Real. Cristiano Ronaldo miste er een hoop, Carvajal schoot op de paal en Gareth Bale zag een magistraal hakje via de keeper en de paal terug het veld in stuiteren.

Antonio Sanabria kopte in de 93ste minuut raak.

Antonio Sanabria scoort in blessuretijd

Door de nederlaag moet Real voorlopig genoegen nemen met de zevende plaats in de competitie op zeven punten van koploper Barcelona.

Atlético wint wel

Atlético Madrid, de nummer drie van Spanje, versloeg Athletic Club met 2-1. Aritz Aduriz miste een penalty voor Club kort voor rust.

Koke bood Angel Correa na rust een niet te missen kans en de 2-0 was van Yannick Carrasco, die een pass op maat van Antoine Griezmann fraai afrondde. De 2-1 van Raul Garcia viel in blessuretijd.