Lionel Messi is de verdediging van Eibar te snel af

Messi schittert met vier goals tegen Eibar

Barcelona heeft ook zijn vijfde duel in de Primera División gewonnen. Eibar werd in Camp Nou met 6-1 opzij gezet, mede door vier doelpunten van Lionel Messi.

Een duwtje van Alejandro Gálvez leverde Barça een penalty op, die Messi benutte. Paulinho (kopbal uit een corner) en Denis Suárez (schot uit de rebound) maakten er 2-0 en 3-0 van.

Lionel Messi (l) in duel met David Junca (r)

Na de 3-1 was Messi weer aan de beurt, met een geplaatst schot, een puntertje en een uithaal door het midden. De Argentijn staat na vijf duels in La Liga al op negen doelpunten.

Valencia boekte na drie remises in vier duels een 5-0 thuiszege op Málaga. Simone Zaza scoorde na rust drie keer in negen minuten; met een geplaatste schuiver, een kopbal door het midden en een intikker.