Rachel Klamer tijdens de olympische triatlon
NOS SportAangepast

De sport van zaterdag bij de NOS

In Rotterdam wordt vandaag gestreden om de wereldtitels triatlon. Om 13.00 uur starten de mannen, de vrouwen beginnen om 15.50 uur. Studio Sport zendt beide wedstrijden live uit met commentaar van Herbert Dijkstra en Guido Gosselink vanaf 13.00 uur op NPO 1.

Samenvattingen zijn te zien in de late uitzending van Studio Sport om 23.31 uur op NPO 1.

Dubbelspel in Davis Cup

In het Zuiderpark in Den Haag staat vandaag het dubbelspel in de Davis Cup-wedstrijd tegen Tsjechië op het programma. Robin Haase en Matwe Middelkoop nemen het op tegen Adam Pavlasek en Roman Jebavy.

Een samenvatting van die wedstrijd is te zien in zowel de middag- als avonduitzending van Studio Sport. De wedstrijd is ook te volgen op NPO Radio 1, in Langs de Lijn vanaf 19.00 uur wordt er teruggeblikt op de wedstrijd.

De Noorse Heerenveen-spelers Martin Odegaard en Morten Thorsby vieren een treffer

In de eredivisie worden vanavond vier wedstrijden gespeeld. Om 18.30 uur begint in Kralingen Excelsior-sc Heerenveen. Om 19.45 uur wordt er afgetrapt bij Roda JC-Willem II en NAC Breda-FC Groningen. De laatste wedstrijd van vandaag is PEC Zwolle-Heracles Almelo (20.45 uur).

Alle wedstrijden zijn te volgen in Langs de Lijn en via het liveblog op NOS.nl. Om 22.37 uur begint Studio Sport eredivisie, daarin zijn de samenvattingen te zien.

Max Verstappen

Verder staat in Spijk de derde dag van de KLM Open op het programma. De eerste twee dagen vielen door het slechte weer in het water. Beelden van het toernooi in zowel de middag- als de avonduitzending van Studio Sport.

Kwalificatie Formule 1

Max Verstappen rijdt vanaf 15.00 uur de kwalificatie voor de GP van Singapore. De Red Bulls hebben op het moeilijke stratencircuit in de stadstaat een goede kans op het podium. In beide trainingen op vrijdag waren de Verstappen en Ricciardo de snelsten van allemaal.

De uitzendingen van zaterdag

13.00 uur WK triatlon NPO 1 en NOS.nl
18.00 uur Liveblog eredivisie NOS.nl
18.30 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
18.50 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
22.37 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1 en NOS.nl
23.31 uur Studio Sport NPO 1 en NOS.nl

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl