Robin Haase
NOS SportAangepast

De sport van vrijdag bij de NOS

Voor het eerst sinds 2014 spelen de Nederlandse tennissers weer voor eigen publiek. In Den Haag staat de Davis Cup-ontmoeting met Tsjechië op het programma, met als inzet een plek in de wereldgroep.

Thiemo de Bakker opent het bal tegen Jiri Vesely. In de tweede partij van de dag staat kopman Robin Haase tegenover Lukas Rosol. Samenvattingen van de partijen zijn te zien in het Sportjournaal om 18.45 uur en in Nieuwsuur om 22.40 uur. Ook in Langs de Lijn En Omstreken is er ruimschoots aandacht voor de Davis Cup.

Eredivisie

Sparta Rotterdam en AZ openen de vijfde speelronde in de eredivisie. De wedstrijd, die om 20.00 uur begint, kan op de voet worden gevolgd via NOS.nl. 's Avonds om 22.28 uur is er op NPO 1 en NOS.nl een ruime samenvatting te zien in Eredivisie op Vrijdag, daarin wordt tevens vooruitgeblikt op de topper tussen PSV en Feyenoord van komende zondag.

KLM Open

Titelverdediger Joost Luiten moet stukken beter presteren op de tweede dag van het KLM Open om nog de cut te halen. Donderdag startte de Nederlandse golfer met een teleurstellende score van vier boven par (75 slagen).

Hoogtepunten van het KLM Open komen aan bod in het Sportjournaal en in Nieuwsuur. In Langs de Lijn En Omstreken is een reportage te beluisteren.

De slotdag van het KLM Open is komende zondag live te zien bij Studio Sport op NPO 1 en NOS.nl.

Uitzendingen van vrijdag 15 september

TijdUitzendingWaar te zien/beluisteren
13.10 uurLunchjournaalNPO 1
18.45 uurSportjournaalNOS.nl en NPO 1
20.30 uurLangs de Lijn En OmstrekenNPO Radio 1
22.28 uurEredivisie op VrijdagNOS.nl en NPO 1
22.40 uurNieuwsuurNPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl