Marouane Fellaini viert zijn doelpunt

Makkelijk avondje voor United, ook CSKA wint

Manchester United en CSKA Moskou zijn goed begonnen in groep A van de Champions League. United won thuis met 3-0 van FC Basel en CSKA versloeg Benfica met 2-1.

United-trainer José Mourinho moest na negentien minuten Paul Pogba al wisselen toen de aanvaller geblesseerd raakte. Marouane Fellaini kwam voor hem in het veld en kopte een kwartier later, op een voorzet van Ashley Young, de 1-0 binnen.

Blind in de basis

In de tweede helft bouwde United, met Daley Blind in de basis, de voorsprong verder uit. Blind gaf de assist waardoor Romelu Lukaku, bij zijn debuut in Champions League, de 2-0 kon maken.

FC Basel, waar Ricky van Wolfswinkel bijna zeventig minuten in de spits stond, had niets in te brengen tegen United. Marcus Rashford zette uiteindelijk de 3-0 op zijn naam.

Vitinho (l) viert zijn doelpunt met Alan Dzagoev

In Lissabon won CSKA Moskou met 2-1 van Benfica, waar alle doelpunten na rust vielen. Haris Seferovic zette de thuisploeg op 1-0, na een voorzet van Andrija Zivkovic.

Na ruim een uur voetballen kwam CSKA op gelijke hoogte toen Vitinho vanaf elf meter mocht aanleggen en raakschoot. Tien minuten later maakte Timoer Zjamaletdinov er 2-1 van.