Nieuw in dit theater: Brussel Inside

Aangepast
Hollandse Hoogte
Geschreven door
Bert van Slooten
redacteur Brussel

In Europa staat een snelkookpan: Brussel. Een wervelende stad waar onder hoge politieke druk wetten worden gemaakt die invloed hebben op het leven van 17 miljoen Nederlanders en nog zo'n 500 miljoen andere Europeanen.

In de kersverse nieuwsbrief Brussel Inside verzamelen de Europa-correspondenten van de NOS wekelijks scherpe opinies, hardnekkige geruchten en meeslepende reportages.

Voortaan elke zondag om 11.00 uur ploft de nieuwsbrief digitaal op de mat. Aanmelden voor deze nieuwe dienst van de NOS is gratis en kan door hierop te klikken.

Doe het nu en lees morgen alles over de grote Russische militaire oefening Zapad 2017, maar ook over waarom de brexit-onderhandelingen voorlopig niet zullen slagen. En dan krijg je ook nog een handleiding om het enige Duitse verkiezingsdebat (op zondagavond) goed te kunnen volgen.

Van binnen en van buiten

Europa is nieuws, elke dag praten we je bij op tv, radio en online over wat er gebeurt van Zweden tot Griekenland. Maar er is meer, want ons continent krijgt vorm in de hoofdsteden, het achterland en de Brusselse wandelgangen.

En of je nu in het voortbestaan van de EU gelooft of niet, ook onze toekomst is afhankelijk van Europa. Van de Duitse economie, de grenzen in Oost-Europa en de Balkan tot de onafhankelijkheidsdrang van de Britten.

Lees daarom wekelijks Brussel Inside en je weet weer waar het over gaat in Europa. Het is Brussel van binnenuit, maar ook van buiten.

STER Reclame