Arjen Robben Pro Shots

Robben heeft nog hoop: drie keer winnen

tijd van publicatie Aangepast

"Je verliest van een ploeg die veel beter is", aldus Arjen Robben na de 4-0 nederlaag tegen Frankrijk in het Stade de France. Toch heeft de aanvoerder nog hoop na de 3-2 nederlaag van Zweden bij Bulgarije. "Ongelooflijk", zegt Robben. "Drie keer winnen en we hebben nog kans."

"Mochten we het niet halen, dan verlies je het niet op zo'n avond", ging Robben verder. "Het was vandaag gewoon te veel van het goede. De manier waarop is jammer. In de eerste helft gaven we niet thuis. We liepen alleen maar achter de bal aan en raakten hem steeds kwijt."

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Robben houdt hoop, ondanks Franse afstraffing

Robben schoot nog op de lat en had bij de 1-0 achterstand nog een kopkans. "Een goede voorzet van Promes. Daar baalde ik van. Die moet erin."

Nederland staat nu met 10 punten vierde in de groep, achter Frankrijk (7-16), Zweden (7-13) en Bulgarije (7-12). Oranje speelt nog tegen Bulgarije thuis (zondag), Wit-Rusland uit en Zweden thuis en mag nog hopen op de tweede plaats.

STER Reclame