Beelen in On Stage ANP

Dj Giel Beelen gaat naar Radio Veronica. Dat heeft de muziekzender bekendgemaakt. Beelen zal vanaf 9 oktober iedere werkdag van 06.00 tot 09.00 uur te horen zijn in een nieuw ochtendprogramma. Zijn radioprogramma heet De Veronica Ochtendshow met Giel. Het programma draait om muziek, zegt Beelen.

"Een plek krijgen op een van de meest historische radiomerken die er bestaan, daar kun je als radiomaker alleen maar van dromen. Dus ja, ik ga weer radio maken in de ochtend, begin de dag met een lach, met de Giel Mobiel jaag ik bekend Nederland weer de stuipen op het lijf en zo zullen er nog vele oude vertrouwde maar ook nieuwe programma-items in mijn gloednieuwe show op Radio Veronica te horen zijn."

Radiodirecteur Dave Minneboo van Talpa, waar Radio Veronica deel van uitmaakt, noemt Beelen een radiomaker pur sang en roemt zijn enorme liefde voor muziek.

Beelen maakte twintig jaar muziekprogramma's op NPO 3FM. Zijn laatste programma was On Stage, dat 's avonds in het weekend te horen was. Dat wordt vanaf 2 september gepresenteerd door Frank van der Lende.

STER reclame