Tussenstop Verstappen in Zandvoort: de beste wint niet altijd

Nog een week en dan barst het Formule 1-circus na een korte zomerstop weer los op Spa-Francorchamps in België, het favoriete circuit van Max Verstappen. Hij was dit weekend speciale gast bij de DTM-races in Zandvoort.

Tussenstop Verstappen in Zandvoort: de beste wint niet altijd

Het is een bekend verhaal. Verstappen speelt dit seizoen een bijrol in de Formule 1. In elf races viel hij vijf keer uit en haalde hij een keer het podium. Zijn Red Bull-wagen legt het af tegen de bolides van Mercedes en Ferrari. En dat knaagt aan hem, ook tijdens zijn vakantie.

"Ik heb alleen maar familie en vrienden om me heen gehad, want die zie ik gedurende het seizoen niet zoveel. Maar er is wel contact geweest met mensen van het team over wat er gaat gebeuren", zegt Verstappen in Zandvoort.

"We hopen het gat kleiner te maken. De snelheid op het rechte stuk is niet top en dat blijft helaas zo. Ik ben afhankelijk van de mensen om me heen, want het is niet zo dat de beste altijd wint. Daarmee wil ik niet zeggen dat ik de beste ben."

Max Verstappen

Volgende week kan Verstappen zich eindelijk weer uitleven in de Formule 1. Op zijn favoriete circuit nog wel. "Vloeiende bochten en hoge snelheden. Hopelijk met regen, dan ben ik beter, en veel Oranje-fans, daar kijk ik naar uit."

Zeepkistenrace

Gisteren was Verstappen in Valkenburg als jurylid van een zeepkistenrace. Het Jeugdjournaal was erbij.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl