NOS NieuwsAangepast

Lowlands-gasten massaal op de foto voor zieke vrouw

Nog maar een wens had de zieke Anja: een groepsfoto met veel mensen op Lowlands. Haar vriendin Ellen liet zich dat geen twee keer vertellen en besloot actie te ondernemen. Ze plaatste een oproep op Twitter, en dat resulteerde vandaag in een enorme groepsfoto.

"Van die lieve mensen waar je heel graag nog iets gaafs voor wil doen. Anja. Ze is fantastisch en helaas erg ziek, kanker. Al jaren gaat ze naar Lowlands", plaatste Ellen gisteren op Twitter. "Er was twijfel, maar ze gaat morgen toch een dagje. Nog een keer keihard genieten. Ik wil heel graag deze dag onvergetelijk maken en een blijvende herinnering, voor haar en haar gezin"

Ellen vroeg om vandaag om 15.30 uur links vooraan in de Alpha af te spreken en een groepsfoto te maken. "Met Anja om haar laatste Lowlands samen vast te leggen".

Ellens bericht werd tientallen keren gedeeld op Twitter, ook door Lowlands. "Laten we zorgen dat dit de grootste en gaafste groepsfoto ooit wordt", deelde Ellen nog.

Zo gezegd, zo gedaan. Vandaag om 15.30 uur stonden tientallen mensen klaar bij de afgesproken plek.

Ze besloten om een foto met een 360 graden camera te maken. Die werd later gedeeld op Facebook en kreeg honderden likes.

En Anja? Anja had een topdag.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl