Manchester United viert de 4-0 tegen Swansea City

Sterk United haalt opnieuw uit

Manchester United beleeft vooralsnog een daverende seizoensstart. De ploeg is na twee duels nog zonder puntenverlies, heeft nog geen goal tegen en boekte zijn tweede 4-0 zege, nu bij Swansea City.

Nadat in de openingsfase André Ayew (Swansea) en Phil Jones (United) de lat hadden geraakt gebeurde er lange tijd weinig. Vlak voor rust kwam United toch op voorsprong. Uit een corner van Daley Blind kopte Paul Pogba de bal tegen de onderkant van de lat, waarna de rebound een prooi voor Eric Bailly was.

Veel goals in slotfase

United heerste ook na rust, maar Romelu Lukaku prikte pas in de 80ste minuut de 2-0 in het doel. Vier minuten later was het 4-0 dankzij een fraaie stift van Pogba en een bekeken schot van Anthony Martial.