Feest bij NEC na de goal van Jordan Larsson

Zege voor NEC, nederlaag Go Ahead

Degradanten NEC en Go Ahead Eagles zijn het seizoen in de Jupiler League met wisselend succes begonnen. NEC won thuis met 3-1 van Almere City FC. Go Ahead verspeelde bij MVV drie keer een voorsprong en verloor met 4-3.

Voor NEC opende Jordan Larsson de score met een schuiver en in de tweede helft was de zoon van oud-Feyenoorder Henrik Larsson ook verantwoordelijk voor de 3-1 na prima werk van Arnaut Groeneveld.

Diezelfde Groeneveld had op slag van rust de 2-1 gemaakt, net nadat Arsenio Valpoort Almere met een intikker op 1-1 had gezet.

MVV in slotfase langs Eagles

In Maastricht dacht Go Ahead lange tijd ook met een zege te beginnen aan het nieuwe seizoen, maar na de 2-3 van Pieter Langedijk vlak voor tijd, verloren de Deventenaren alsnog van MVV: 4-3.

MVV-spits Marvin Ogunjimi tekende in de 88ste minuut voor de 3-3 en twee minuten later maakte Jonathan Okita het Limburgse feestje compleet door de winnende treffer te maken.