Busduwverdachte Londen weer vrijgelaten

Aangepast
EPA

De man die donderdag werd opgepakt door de Britse politie omdat hij een vrouw voor een bus zou hebben geduwd tijdens het hardlopen, is weer vrijgelaten. De man is geen verdachte meer in de zaak.

In mei gaf een hardloper in Londen een vrouw een duw toen hij haar passeerde. De vrouw viel daardoor om en kwam op straat terecht, vlak voor een aankomende bus. De buschauffeur kon haar net op tijd ontwijken. De vrouw raakte lichtgewond.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Jogger duwt vrouw voor bus

De Britse politie is sinds het incident hard op zoek naar de jogger. Dinsdag werden er camerabeelden vrijgegeven door de politie. Die leidden tot de aanhouding van de 41-jarige verdachte.

De man, een Amerikaanse bankier, heeft aldoor ontkend betrokken te zijn bij het incident. Volgens zijn advocaat was hij in de VS toen het incident zich voordeed.

Duncan Lewis
@DuncanLewis
2/3 He categorically denies being the individual concerned & has irrefutable proof that he was in the US at the time of the incident
11 maanden geleden

STER Reclame