Shanice van de Sanden met de beker
NOS SportAangepast

De sport van maandag bij de NOS

De titel is binnen en dat moet gevierd worden. De Nederlandse voetbalsters pakten zondag de Europese titel en ze worden vanavond in Utrecht gehuldigd.

De festiviteiten zijn vanaf 18.52 uur live te zien via NOS.nl, NPO Sport en NPO 1. Bij Langs de Lijn op NPO Radio 1 is de huldiging vanaf 18.30 uur te volgen.

Hassan om 22.50 uur

De vierde dag van de WK atletiek staat voor Nederland in het teken van de finale van de 1.500 meter. Daarin komt Sifan Hassan in actie. Naast de 1.500 meter is er ook de finale van het kogelslingeren (v), hinkstapspringen (v) en de 110 meter horden (m).

Er zijn geen series in de ochtend, maar vanaf 20.00 uur zijn de finales van de dag live te zien op NPO 1, NOS.nl en NPO Sport.

Sifan Hassan

Ook gaat vandaag de BinckBank Tour van start met een rit van Breda naar Venray. De etappe is vanaf 15.00 uur rechtstreeks te zien op NPO 1 en NPO Sport.

De NOS blikt vooruit op de Europese Supercup, het duel tussen Real Madrid en Manchester United. De Spaanse winnaar van de Champions League en de winnaar van de Europa League (in de finale te sterk voor Ajax) ontmoeten elkaar dinsdagavond in Skopje.

In het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken schuiven de journalisten Marco Knippen en Willem Vissers aan om de afgelopen sportweek te bespreken.

De uitzendingen van maandag 7 augustus

Tijd Uitzending Kanaal
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.30 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
18.52 uur Huldiging voetbalsters Oranje  NOS.nl, NPO Sport en NPO 1
20.00 uur WK atletiek NOS.nl, NPO Sport en NPO 3
21.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.30 uur Nieuwsuur NPO 2
23.23 uur Sport in het late Journaal NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl