Danielle van de Donk
NOS SportAangepast

De sport van zondag bij de NOS

Veel topsport op de eerste zondag in augustus. Voordat om 17.00 uur alle ogen gericht zijn op de Oranjevrouwen, zijn onder meer de WK beachvolleybal en de WK atletiek te zien bij de NOS.

Om 9.50 uur komen de Nederlandse beachvolleyballers Christiaan Varenhorst en Maarten van Garderen op de WK in Wenen in actie. Ze nemen het voor een plaats in de eindstrijd op tegen de Brazilianen Evandro en André Loyola. De wedstrijd is te volgen via NOS.nl en NPO 1.

'Iedereen heeft er heel erg veel zin in'

Om 12.10 uur begint op NPO 1 de middaguitzending van Studio Sport met atletiek vanuit Londen. Onder meer de marathon voor mannen en vrouwen staat op het programma. In dezelfde uitzending is ook aandacht voor de finale van de WK beachvolleybal die om 15.00 uur begint.

De uitzending van Langs de Lijn op NPO radio 1 begint om 14.00 uur en ook daarin volop aandacht voor de WK atletiek en het EK wielrennen op de weg. Wie wordt de opvolger van Peter Sagan, die vorig jaar de titel greep?

EK-finale op tv, radio en internet

Vanaf 16.15 uur is de blik echt op Enschede gericht, waar de Nederlandse voetbalvrouwen het opnemen tegen Denemarken in de strijd om EK-goud. Op televisie begint dan de voorbeschouwing, terwijl op NOS.nl het laatste nieuws rondom de wedstrijd in een liveblog is te volgen.

Om 17.00 uur begint de wedstrijd, die op NPO 1, NPO Radio 1 en NOS.nl in zijn geheel te volgen is.

Schippers: zin om morgen keihard te lopen

Na de voetbalfinale is het tijd voor Dafne Schippers. Zij komt om 19.50 uur in Londen de baan op voor haar halve finale op de 100 meter. Die wedstrijd, evenals de finale om 22.50 uur, is live te volgen op televisie, radio en internet.

Uitzendingen

9.50 uur Studio Sport ExtraWK beachvolleybalNPO 1 en NOS.nl
11.00 uur Studio Sport Extra     series WK atletiekNPO Sport en NOS.nl
12.10 uur Studio Sport o.m. WK atletiek en WK beachvolleybalNPO 1 en NOS.nl
14.00 uur Langs de Lijn live-flitsen van WK atletiek en EK-finaleNPO Radio 1
16.15 uur Studio Sport voorbeschouwing op EK-finaleNPO 1 en NOS.nl
17.00 uur Studio Sport EK-finale, live-verslagNPO 1 en NOS.nl
19.00 uur Studio Sport o.m. EK voetbal en EK wielrennenNPO 1 en NOS.nl
19.55 uur Studio Sport Atletiek WK atletiekNPO 3, NPO Sport en NOS.nl

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl