Politie doet onderzoek in het eetcafé in Reutum
In samenwerking met
RTV Oost
NOS NieuwsAangepast

Dode en gewonden bij steekpartij bij eetcafé Reutum

Bij een steekpartij vannacht bij een eetcafé in het Twentse dorpje Reutum is iemand omgekomen. Ook zijn drie mensen gewond geraakt. Zij zijn na behandeling in een ziekenhuis aangehouden, net als twee andere mogelijke betrokkenen.

De politie weet nog niet wat er precies is gebeurd en verwacht nog geruime tijd bezig te zijn met het onderzoek. Daarbij worden onder meer speurhonden ingezet. Ook doet de politie een oproep aan getuigen om zich te melden.

Ruzie

Rond 02.00 uur kregen twee families ruzie, meldt RTV Oost. Het mondde uit in een steekpartij. Een van de vier gewonden, een 22-jarige man uit Winterswijk, overleed in een ziekenhuis aan zijn verwondingen.

De vijf arrestanten zijn twee mannen en een vrouw uit Enschede en twee mannen uit Winterswijk. Meer aanhoudingen sluit de politie niet uit.

Een deel van de weg langs de nabijgelegen camping, waar zo'n 1500 mensen verblijven, is voorlopig nog afgesloten door de politie. Dat levert problemen op, doordat deze zaterdag veel nieuwe gasten worden verwacht. De camping is wel bereikbaar, maar alleen vanuit Weerselo. Ook het eetcafé is voorlopig dicht in verband met het politieonderzoek.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl