Maarten van Garderen (l) en Christiaan Varenhorst
NOS SportAangepast

De sport van zaterdag bij de NOS

Op de WK beachvolleybal zijn Christian Varenhorst en Maarten van Garderen verrassend doorgedrongen tot de kwartfinales. Het Nederlandse duo speelt om 11.00 uur tegen de Spanjaarden Pablo Herrera en Adrián Gaviria.

Het duel van Varenhorst en Van Garderen is live te zien op NPO 1, NOS.nl en themakanaal NPO Sport. Maarten Tip en Marloes Wesselink verzorgen het commentaar vanuit Wenen, in de studio analyseert Daan Spijkers de wedstrijd.

22.45 uur: de laatste 100 meter van Bolt

Op de WK atletiek staat de finale van het koningsnummer op het programma. Om 22.45 uur loopt Usain Bolt de finale van de 100 meter, zijn laatste grote individuele wedstrijd.

Dafne Schippers komt 's middags, rond 12.45 uur, in actie in de series op de 100 meter. Anouk Vetter, Nadine Broersen en Nadine Visser werken de eerste onderdelen van de zevenkamp af.

Het ochtendprogramma is vanaf 11.00 uur live te zien via NOS.nl en NPO Sport. De avondsessie begint om 20.00 uur en is te te zien op NPO 3, NOS.nl, en NPO Sport.

WK atletiek live bij de NOS

Landskampioen Feyenoord en bekerwinnaar Vitesse geven vanavond het officiële startsein voor het Nederlandse voetbalseizoen 2017/2018. In De Kuip strijden de ploegen om de Johan Cruijff Schaal.

De wedstrijd kan live worden gevolgd via Langs de Lijn op NPO Radio 1 en het liveblog op NOS.nl. Een samenvatting is later op de avond te zien in de uitzending van Studio Sport op NPO 1.

De veertienhoekige troffee van de Johan Cruijff Schaal

In aanloop naar de EK-finale van zondag geeft bondscoach Sarina Wiegman een persconferentie. Die is vanaf 17.00 uur live te volgen op NOS.nl en de Facebook-pagina van NOS Sport.

Beelden van die persconferentie en de laatste training van zowel Oranje als tegenstander Denemarken zijn te zien op NOS.nl en in Studio Sport (22.54 uur, NPO 1).

De uitzendingen van zaterdag 5 augustus

11.00 uur Series WK atletiek NOS.nl en NPO Sport
11.03 uur WK beachvolleybal met Varenhorst/Van Garderen  NPO 1 en NOS.nl
17.00 uur Persconferentie Oranjevrouwen NOS.nl en Facebook NOS Sport
17.30 uur Liveblog Johan Cruijff Schaal NOS.nl
18.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
18.50 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
20.00 uur WK atletiek NPO 3, NOS.nl en NPO Sport
22.54 uur Studio Sport NPO 1 en NOS.nl

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl