Flyer voor vermiste Joey Hoffmann
NOS NieuwsAangepast

Flyeractie in Turkije voor vermiste Joey Hoffmann uit Haaksbergen

De broer van de vermiste Joey Hoffmann is in Turkije een zoektocht begonnen. Robin Hoffmann heeft nog geen idee waar zijn broer kan zijn.

Joey Hoffmann zou het bevriende echtpaar Bjorn en Derya Breukers in Silifke helpen bij de bouw van een huis. Het stel wilde daar gaan wonen, omdat familie van Derya er ook woont. De drie inwoners van Haaksbergen reisden samen naar Turkije.

Hoffmann zou 8 juli teruggaan naar Nederland, maar sindsdien is er niets meer van hem vernomen. Ook het stel is inmiddels als vermist opgegeven door familie.

Silifke

De Nederlandse politie bemoeit zich ook met de vermissingszaken. Die zegt dat Derya een teken van leven heeft gegeven via sociale media. De politie weet echter nog niet zeker of dat bericht ook door Derya zelf is verstuurd.

In Turkse media zegt de burgemeester van Silifke dat het ook niet zeker is of Joey Hoffmann überhaupt in zijn stad is geweest.

Samen met twee vrienden wilden Robin Hoffman in de Turkse plaats flyeren, maar daar zien ze volgens RTV Oost op advies van de lokale politie van af. Reden is dat de drie niet uit Turkije komen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl