Willem II geeft zege uit handen

Willem II heeft zijn achtste punt in de wacht gesleept. De hekkensluiter kwam tegen FC Utrecht vlak voor tijd op 3-2, maar gaf de zege toch uit handen: 3-3.

Na twintig minuten zonder kansen stuitte Dries Mertens op Davino Verhulst, waarna de Belg in de rebound voor 0-1 zorgde.

Binnen twee minuten maakte Jan-Arie van der Heijden gelijk en nog voor rust maakte Juhar Hakola er met een fraaie vrije trap 2-1 van. Frank Demouge kopte daarna niet precies genoeg bij twee goede voorzetten van neo-international Kevin Strootman.

Utrecht beter na rust

Na rust heerste FC Utrecht, maar na de 2-2 (wederom een treffer van Mertens) verzuimden Tim Cornelisse en de voor Demouge ingevallen Leon de Kogel te scoren.

Het Tilburgse feest na de 3-2 door een knappe volley van Maceo Rigters werd wreed verstoord door Ismo Vorstermans' kopbal in de blessuretijd.