Erik ten Hag op de bank in Waalwijk
NOS VoetbalAangepast

Ten Hag: ik kan het contact met Sneijder niet bevestigen

FC Utrecht heeft gedaan wat het moest doen: Valletta FC verslaan en doorgaan naar de derde voorronde van de Europa League.

Na afloop ging het niet alleen over de wedstrijd, maar ook over een mogelijke, verrassende versterking: Wesley Sneijder. Er gaan geruchten dat hij in onderhandeling is met FC Utrecht, de club uit de stad waar hij geboren en getogen is. Na het ontbinden van zijn contract bij Galatasaray is hij clubloos.

Erik ten Hag kan contact met Sneijder niet bevestigen

FC Utrecht-trainer Erik ten Hag wil er nauwelijks iets over kwijt. "Ik kan het contact met Sneijder niet bevestigen. Als we nieuws hebben, dan melden we dat. En als dat niet gebeurt, dan blijft het stil."

"We blijven superalert op de transfermarkt. Onze spelers zijn in trek en zo kijken wij ook rond. Mochten er zich mogelijkheden voordoen, en het valt binnen het budget van Utrecht, dan zullen we er zeker op inhaken. Maar vooralsnog zeg ik: niet aan de orde."

Yassin Ayoub lijkt FC Utrecht te verlaten

Het stadion in Waalwijk lijkt het laatste toneel te zijn geweest voor Yassin Ayoub in het shirt van FC Utrecht. De middenvelder staat onder meer in de belangstelling van het Turkse Bursaspor, al was hij liever in de eredivisie gebleven.

Hij baalt dat Ajax, PSV of Feyenoord niets van zich heeft laten horen. "Persoonlijk vind ik het wel jammer. Ik had wel gehoopt op een club uit de topdrie. Ik weet niet waar het aan ligt. Voor mijn gevoel heb ik best wel een goed seizoen gehad. Het ligt niet aan mijn rendement."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl