EK vrouwenvoetbal live bij de NOS

tijd van publicatie Aangepast

Het EK vrouwenvoetbal gaat vandaag van start en over drie weken staat in Enschede de finale op het programma. De NOS is erbij en doet verslag van het voetbaltoernooi in eigen land met zestien deelnemende landen.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

EK voetbal voor vrouwen, rechtstreeks bij de NOS

Oranje opent zondag het toernooi tegen Noorwegen in Utrecht en speelt daarna tegen Denemarken (20 juli in Rotterdam) en België (24 juli in Tilburg). De andere speelsteden zijn Breda, Doetinchem, Deventer en Enschede.

NPO Sport

Alle groepswedstrijden van Oranje en alle duels vanaf de kwartfinales zijn live te zien op NPO 1, NOS.nl en het themakanaal NPO Sport. Op dat kanaal worden bovendien alle EK-wedstrijden uitgezonden.

Ook via radio en Teletekst is het toernooi te volgen en bij de wedstrijden van Nederland is er ook een liveblog op NOS.nl. In de uitzendingen op televisie schuiven afwisselend Anouk Hoogendijk, Daphne Koster en Manon Melis aan om de wedstrijden te analyseren.

Groepswedstrijden Oranje op het EK

Datum (tijd)TegenstanderLocatie
16 juli (18.00 uur)NoorwegenUtrecht
20 juli (20.45 uur)DenemarkenRotterdam
24 juli (20.45 uur)BelgiëTilburg

STER Reclame