Derrick Luckassen Pro Shots

Transfer Luckassen van AZ naar PSV afgerond

time icon Aangepast

Derrick Luckassen vertrekt bij AZ en heeft een contract voor vijf seizoenen getekend bij PSV. Ook Feyenoord was in de markt voor de verdediger, maar de Amsterdammer gaf zelf de voorkeur aan een vertrek naar Eindhoven.

Luckassen had in Alkmaar nog een contract tot de zomer van 2018, naar verluidt bedraagt de transfersom zo'n vijf miljoen euro.

Trots

Op de PSV-website zegt Luckassen: "Ik ben enorm trots dat ik deze overstap kan maken. Ik heb puur op gevoel voor PSV gekozen. Er waren wat andere opties, maar ik vind PSV een mooie club, één die bij me past."

"Ik hoop hier heel mooie tijden te beleven. Ik ben snel, sterk en wil mezelf graag bewijzen. Ik moet hard werken om aan spelen toe te komen en dat ga ik ook doen."

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Luckassen: ging met PSV totaal niet over de euro's

PSV is maandag afgereisd naar het Zwitserse Verbier voor een trainingskamp. De ploeg oefent in Zwitserland op 12 juli tegen FC Sion, op 16 juli tegen AS Monaco en op 18 juli tegen Grasshoppers.

Luckassen voegt zich morgen bij zijn nieuwe werkgever.

PSV
@PSV
#WelkomDerrick 🔴⚪️
2 jaar geleden

STER Reclame