Kameroen en Australië wachten nog op eerste zege in Rusland

Kameroen en Australië houden elkaar in evenwicht

Kameroen en Australië hebben elkaar in hun tweede groepswedstrijd van de Confederations Cup in evenwicht gehouden. In Sint-Petersburg werd het 1-1.

Beide landen wachten nog op hun eerste overwinning; Kameroen verloor de eerste wedstrijd met 2-0 van Chili, Australië werd met 3-2 verslagen door Duitsland.

Vreugde bij Kameroen na de openingsgoal

Kameroens 1-0 (André-Frank Zambo Anguissa wipte de bal over de onhandig uitgelopen Mathew Ryan) in de blessuretijd van een verder saaie eerste helft, vormde de inleiding voor een veel leukere tweede.

Australië ging op zoek naar de 1-1 en gaf ruimte weg. Kort nadat Vincent Aboubakar de bal voor open doel naast had getikt, benutte Mark Milligan aan de andere kant een penalty: 1-1.

Mark Milligan benut een strafschop namens Australië

Met twee ploegen die wilden winnen, bleef het tempo hoog. Daarbij zorgde Kameroen voor meer gevaar. Aboubakar was dicht bij de 2-1, maar zijn kopbal ging over.

Later donderdag spelen in deze groep Duitsland en Chili tegen elkaar.