Cristiano Ronaldo
NOS VoetbalAangepast

'Ronaldo is boos en stuurt aan op vertrek bij Real'

De BBC en Portugese media melden dat Cristiano Ronaldo Real Madrid deze zomer wil verlaten. De reden daarvoor zouden de recente beschuldigingen van belastingfraude aan zijn adres zijn.

De Portugese krant A Bola schrijft dat de 32-jarige aanvaller niet langer in Spanje wil wonen en hij zijn besluit inmiddels bij Real Madrid kenbaar heeft gemaakt.

Ronaldo ontkent in alle toonaarden, maar trekt mogelijk wel harde conclusies. Zijn contract loopt nog tot 2021, maar Manchester United zou hem naar verluidt graag terughalen. Ook andere grote clubs zouden interesse hebben.

Ronaldo is boos

"Hij heeft voor zijn gevoel niets fout gedaan, dus hij begrijpt er niets van", citeert de BBC een bron dicht bij Ronaldo. "Hij baalt ervan en is erg boos."

Zelf heeft Ronaldo nog niet gereageerd. Op zijn Instagram postte hij een foto met zijn vinger voor zijn mond. "Soms is het beter om te zwijgen", luidde het bijschrift.

Ronaldo won bij Real Madrid drie keer de Champions League en werd twee keer kampioen van Spanje sinds zijn overstap van Manchester United in 2009.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl