Zilver 470-duo Zegers/Van Veen in wereldbekerfinale

Aangepast

Afrodite Zegers en Anneloes van Veen hebben bij de wereldbekerfinales zeilen in het Spaanse Santander zilver veroverd in de 470-klasse.

Topzeilen
@Topzeilen
🥈In the pocket! 🥈 @ATeam470 #WCSSantander #silver #WorldCupFinal #Santander #470sailing
2 jaar geleden

Het Nederlandse zeilduo, dat dit jaar de Europese titel en de wereldbekerwedstrijden in Miami, Hyères en Palma de Mallorca won, moest Hannah Mills/Eilidh McIntyre voor zich dulden.

De geroutineerde Mills won samen met Saskia Clark olympisch zilver (2012) en goud (2016). In de medalrace stelde het Engelse koppel de eindzege veilig door als derde te finishen.

Heiner wint medalrace

In de door de Brit Ben Cornish gewonnen Finn-klasse was Nicolas Heiner de beste in de medalrace. De 28-jarige zeiler uit Enkhuizen rukte daarmee op naar de vijfde plaats.

Topzeilen
@Topzeilen
Medalrace Finn: @NicholasHeiner finisht overtuigend 1e!!! 5e plek overall voor Heiner bij World Cup Final! #HulkHeiner #WCSSantander
2 jaar geleden

Kiran Badloe legde zaterdag voor de tweede keer op rij beslag op de wereldbeker in de RS:X-klasse. De surfer uit Lelystad werd in Santander derde in de medalrace en dat was voldoende om zijn eerste plaats vast te houden.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Zilver in WB-finale voor 470-duo Zegers/Van Veen

STER Reclame