NOS NieuwsAangepast

Masturberende taxichauffeur in veiligheid gebracht door politie

Een taxichauffeur uit Sint-Michielsgestel is door de politie meegenomen nadat op Facebook een filmpje van hem opdook. Daarin is te zien dat hij zichzelf in zijn taxi bevredigt in Den Bosch. Op sociale media is commotie ontstaan over de video.

De maker zegt in de video verbaasd te zijn dat de chauffeur zichzelf bevredigt in de buurt van een speelveld met kinderen. Het filmpje is al duizenden keren gedeeld.

In een van de reacties is het adres van de man genoemd. Twee mannen zouden daarop een steen door de ruit van de woning van de man en zijn ouders hebben gegooid. Ook zouden de chauffeur en zijn moeder zijn geslagen, maar niet gewond zijn geraakt.

Commotie in de straat in Sint-Michielsgestel

De taxichauffeur en zijn ouders zijn door de politie voorlopig naar een andere plek gebracht. Onderzocht wordt nog of de chauffeur iets strafbaars heeft gedaan.

De politie waarschuwt berichten en reacties op social media nauwlettend in de gaten te houden. "Zo is het verspreiden van adresgegevens strafbaar. Bij strafbare acties volgt direct onderzoek."

Non-actief

De werkgever van de man, een taxibedrijf uit Oss, heeft hem op non-actief gezet. Op Facebook zegt het bedrijf geschokt te zijn. "We nemen deze video dan ook uiterst serieus."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl